RAKKAALLENI

Runoilija ArRa

nainen
Julkaistu:
19
Liittynyt: 7.1.2006
Viimeksi paikalla: 11.2.2024 12:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.12.1962

Elämän aurinko paistaa, vaikka muuten olisikin pilvistä.
 
Rakastan sinua enemmän
kuin ketään koskaan.
Tunteeni syvyys ravistelee minua
ja saa minut kyyneliin.
Rinnassani on polttava kaipuu
sinun lähellesi.
Ajatuksin kosketan sinua.
Hellästi kosketan poskeasi
ja poimin hiuskiehkuran
otsaltasi, mutta vain ajatuksin.
Sinun kuvasi on painunut
sydämeeni. Vereni virtaa
nopeammin ja sykkeeni nousee.
Tunnen kuinka sydämeni
hakkaa voimakkaasti
ajatukseni voimasta.
Vain sinä saat kaiken tämän
aikaan.
Sinä tulet uniini. Olet vieras
minun unimaailmassani ja
kun herään voin vieläkin
tuntea unessani kokemani
tunteen.
Odotan sitä päivää, jolloin
kaikki tämä on totta.
Elän ja hengitän sitä päivää
varten. RAKASTAN SINUA!💕
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa, että rakastat ✨
 

Käyttäjän kaikki runot