TUNTEIDEN AALLOKKO

Runoilija ArRa

nainen
Julkaistu:
19
Liittynyt: 7.1.2006
Viimeksi paikalla: 11.2.2024 12:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.12.1962

Elämän aurinko paistaa, vaikka muuten olisikin pilvistä.
 
Seilaan tunteiden aallokossa.
Niin syvissä vesissä, että
pelkään hukkuvani.
Aallot heittelevät minua
harjalle ja aallon pohjaan.
Harjalla voin nähdä rannan
mutta pohjalla iskee epätoivo,
pääsenkö koskaan perille?
Odotan, että aallokko tyyntyy,
jolloin voin nähdä rannan ja
siten toivoni perillepääsystä kasvaa.
Tiedän, että jos selviän tästä,
rannalla odottaa minua aarre,
jonka edestä olen valmis taistelemaan
suuriakin aaltoja vastaan.
Se aarre olet sinä ja rakkauteni
sinuun on niin suurta, että se 
kantaa minut yli suurienkin
aallokoiden sitä rantaa kohti
jossa sinä aarteeni olet❤️
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo ✨ Se on aivan totta suurempien unelmien, haaveiden, aarteiden eteen on valmis tekemään mitä tahansa 🪷
 

Käyttäjän kaikki runot