Suru ja tähdet

Runoilija ArRa

nainen
Julkaistu:
19
Liittynyt: 7.1.2006
Viimeksi paikalla: 11.2.2024 12:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.12.1962

Elämän aurinko paistaa, vaikka muuten olisikin pilvistä.
 
Minä katselen tähtiä taivaan, nään tähtösen kirkkaimman.
Se lohdun tuo suruun ja vaivaan, se lämpöä luo loisteellaan.

Niin tumma on taivas kuin suruni mun,
sen harsoon tummaan mä kietoudun.

Se tuskaani mennessään pois kuljettaa,
tuonne tähtien kirkkaiden taa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttävää, mutta aina on joku, joka lohduttaa. 
oi oi.. tämä on todella ihana ja samaistuttava!✨✨✨✨
 

Käyttäjän kaikki runot