RAKKAUS

Runoilija ArRa

nainen
Julkaistu:
19
Liittynyt: 7.1.2006
Viimeksi paikalla: 11.2.2024 12:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.12.1962

Elämän aurinko paistaa, vaikka muuten olisikin pilvistä.
 
Rakkaudella on monet kasvot
ja sinä näytit minulle sen syvimmän
olemuksen.
Sydän kertoo totuuden, se ei ota vastaan
muuta kuin totuuden.
Sydäntä et pysty huijaamaan, 
vaikka yrittäisit.
Sydän ei anna unohtaa, se pakottaa
katsomaan totuutta silmiin.
Se pakottaa rinnassa, se ei anna rauhaa,
se tekee olosi levottomaksi ja saa sinut
tuntemaan kaipausta ja sen tuomaa
tuskaa.
Älä kiusaa itseäsi vaan anna tilaa
sydämen äänelle ja sen sanoman todellisuudelle,
sen kantavalle voimalle rakkaudelle.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus, sydän.. Niille ei voi valehdella. Fontti sopii tähän oikein hyvin, se on kuin tuulen tuoma totuus, vaikeasti napattavissa, mutta hyvin olet onnitunut sen tuomaan esille 🪷
 

Käyttäjän kaikki runot