SYDÄMENI HUONE

Runoilija ArRa

nainen
Julkaistu:
19
Liittynyt: 7.1.2006
Viimeksi paikalla: 11.2.2024 12:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.12.1962

Elämän aurinko paistaa, vaikka muuten olisikin pilvistä.
 
Odotan sinua.
Olen täällä, en lähde minnekään.
Annat minulle voimaa,
elämän voimaa. 
Saat minut kaipaamaan.
Saat minut tuntemaan ikävän
tuomaa tuskaa.
Asut sydämessäni, olet sen
ainoa asukas ja viet niin
ison tilan, ettei sinne muita mahdu.
Vain sinlla on avain sydämeni
huoneeseen. 
Siellä olemme yhtä. 
se huone on rakkauden värein
koristeltu.
Siellä ei asu valhe, ei epärehellisyys,
se on totuuden huone, joka antaa
meille suojan elämän myrskyissä.
Se sulkee meidät suojaansa ja
peittelee meidät rakkauden
peitolla ja sen ylitsevuotavalla
tunteella.
Se on rakennettu vain meitä varten.
Siellä olemme turvassa.
Se on meidän yhteinen turvapaikkamme
ja sen turvan antaa rakkaus.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus todella antaa turvaa, kun siihen luottaa 🪷 Kaunis on runosi 🙏🏻
 

Käyttäjän kaikki runot