A) En ennen uskonut ihmeisiin,
en edes toisiin ihmisiin.
En tiennyt mitä varten täällä oon.
En tiennyt ketä uskoa,
enkä tiennyt, mitä olla voi
se rauha, joka sisältä kumpuaa.
A) Mä monet yöt sitä tuskailin.
Mä menin maate kyynelin
ja joka päivä laitoin päälle panssarin.
En tiennyt, ettei yksinään
mun tartte kulkee elämääni,
että lahjaksi voin antaa sen kokonaan.
B) Uuden elämän alkaa saan
ja pelotta kuljen.
Kanssa rakkaitteni mä sen jaan
ja syleilyyn suljen.
Joka hetki uudeksi luo,
Henkesi kautta se suo,
jotta elää voin tämän ihmeen kokonaan.
A) Ja vaikka välillä epäilen,
joskus pelkään, myönnän sen,
en silti käy mä tietä ilman toivoa.
Kuin kulta läpi liekkien
on uskoni sen arvoinen.
Olet rakkaus, jonka kautta mä elää saan.
B) Uuden elämän alkaa saan
ja pelotta kuljen.
Kanssa rakkaitteni mä sen jaan
ja syleilyyn suljen.
Joka hetki uudeksi luo,
Henkesi kautta se suo,
jotta elää voin tämän ihmeen kokonaan.
C) Ja vaikka kompuroin ja unohdan,
olen perillinen pyhän Jumalan.
Armon kautta mä sen todeksi elää saan.
B) Uuden elämän alkaa saan
ja pelotta kuljen.
Kanssa rakkaitteni mä sen jaan
ja syleilyyn suljen.
Joka hetki uudeksi luo,
Henkesi kautta se suo,
jotta elää voin tämän ihmeen kokonaan.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
täysin eri mieltä edellisen kanssa. tässä on syvyyttä, se pitää vain osata etsiä ja löytää. .... tosin, ei helmiä sioille.
"Olen liian älykäs uskomaan Jumalaan" vs. "Olen liian älykäs uskoakseni sattumaan".
Ilmeisimmin omasta kokemuksesta ja löytämisestä kertova biisi ja sikäli tosi hyvä. :) runoteknisesti oli joitain kohtia joita ei ensi lukemalla sisäistäny, mut sisällöstä paljon plussaa!
Ja jos kiinnostaa, käy lukee mein bändin lyriikoit ja pistä palautetta! englantia, mut sanakirjal selviää ellei muuten. Siunausta!
Sivut