On hyvin pimeää
tiheään asutuilla kaduilla
Vihdoinkin sataa
Minä olen heijastus ikkunassa
Vastapäätä
sisäpihan toisella puolen
joku istuu kynttilänvalossa
Välissä tuuli huutaa
Mieleni tekee avata ikkuna ja huutaa takaisin
MINÄ RAKASTAN SINUA HELSINGIN YÖ
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
niin tunnelmallinen runo. toisinaan paikkoihin voi jopa kiintyä enemmän kuin ihmisiin. todella upea