Mikään ei voita samalla aallonharjalla kellumista
Toisen syvänteitä
Ja niiden tuntemista omikseen
Sinä pyysit
ja minähän tottelin,
se oli helppoa kuin silmien sulkeminen
silloin kun uni on löytynyt taas
Oli helppoa upota jälleen,
helppoa kuin sinisyyteen ajelehtiminen
silloin kun on
ikävästä versoneen puun oksalta
pyydystänyt mielenrauhansa
ennen kuin se lehahtaa lentoon ja hetki on ohi.
Sinä pyysit ja minä tottelin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi