Talo
paljaassa metsässä,
pajut viuhuvat piiskoina
pihamaalla.
Keittolevy jäänyt päälle,
kun miehen rystyset
vaaleina
Ote, kiihkeä ote
Naisen selkä on pian
tumma polku ovelle, jota raottaessa
näkee keittiöön, tyhjät tuolit
ja nurkassa ämpärillinen
kyyneleitä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi