valuvia sydämenlyöntejä
mustaan kynsilakkaan
itku kimaltaa
odottaa
ja ulkona on taas syksy,
se on lehvissä, pilvissä, maan hiipuvassa lämmössä
joutsenet laulavat
hiljaisuuteen
ja minä
en uskalla edes hyräillä
ettei ääneni sortuisi
Selite:
lähtö on jo niin lähellä
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niin särkyvän herkkää, surullista, koskettavaa... Tämä maalailee mieleeni surullisen kauniita kuvia.
kaunis ja hauras runo, suosikkeihin!
Niin herkästi kirjoitettu runo. Kauniita kielikuvia...