aurinko kieltäytyi laskeutumasta
minä katselin maapalloa ja
sen läpinäkyviä kyyneleitä
synkkänä vellovaa taivasta
ihmismassa
ja kaikki ne sanat
jotka repivät sydämen hajalle
ja korjasivat uudestaan
pyyhkivät läpi katkeransuloisina sulkina
väsyneenä
turtuneena
kyvyttömänä jatkamaan
minä kieltäydyin toistamasta
omia askeleitani ja
päädyin takaisin ensimmäiseen ruutuun
tyhjässä avaruudessa
särjin oman sydämeni
ja päädyin toiselle puolelle rajaa
Selite:
looking back. 11.4.2011.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunista ja koskettavaa