jos näkisin avaimenreiästä
toiselle puolelle
ja jos pystyisin tyynesti painamaan kahvan alas
tekisikö se minusta sen
mitä aina halusin olla
jos minulla olisi tieto huomisesta
ja ihmisistä ja
osaisin aina hymyillä oikein
olisinko minä oikealla polulla
olisinko minä vapaa?
jos voisin pysäyttää ajan
ja kieputtaa sen sormeni ympärille
hymyilisivätkö
he taas minulle niin kuin joskus aikoinaan
olisinko minä onnellinen
jos tietäisin, miten ollaan ihminen?
Selite:
niinpä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Vaikuttavaa!
Taiturimainen on kynäsi jälki.
Luin muitakin runojasi. Pidän.
Tähän puumerkki, säväytti eniten.