kun suljet silmäsi
onko se
viimeinen tekosi
tuhannet
katuvalot ulkona
maton kulma on taittunut
juuri siitä kohdasta,
johon sinä jätit kaiken
kun huokaiset
onko se
kaikki, mitä on jäljellä
menneet vuodet
niin nopeasti
onko se kaikki, mitä
sinulla on
sanottavana
Selite:
3.8.2011 olipa kauhea kesä!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Herkkä runo, jossa kulkee sellainen pehmeys ja tyyneys koko ajan mukana. Sait aikaan hyvän tunteen, kiitos tästä :)
haikeaa ja surumielistäkin kerrontaa, mutta erittäin koskettavaa!
pidän tästä. rauhallisuus ja huokaus, sekä sopiva, ihana maton kulma.