Aitan oveen poika kolkuttaa
Tuskin oottaa malttaa
On naapurin tyttö vienyt sydämen
Hänen kauneutensa salpaa hengen
Kättä kysyy tytön isältä
Koita poika. Onko sussa miestä.
Laske selässä tukin koski
Tossa sulle keksi
Ottaa haasteen vastaan poika
Katsoo tyttö varrella virran
Sydän syrjällään sankariaan
On rakas rohkeista ensimmäinen
Kerran putoaa vaan ylös kampeaa
Onko poikaa tuota riuskempaa
Sillan alla oottaa tyttö komeaa
Viimein yhteen toistensa huulet liimata saa
Häät tytön isä heille järjestää
Pidot ne koko kylää puhuttaa
Mies kantaa tytön yli kynnyksen
On tää yö vain heidän kahden
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi