Ole se yksi henkilö historiasta,
jonka vuoksi rakkaus ei kuollutkaan
Näytät sen sydämmen voiman
Et päästä irti siitä milloinkaan
Kun siinä katsot taivaaseen
Antaen kaiken Herran huomaan
On meilläkin silloin usko huomiseen
Voimmehan luottaa punaiseen hurmaan
Joka on vesi keskellä aavikkoa
eikä enkelimme koskaan karkkoa
Kauneus tän maan on sen voiman luoma
On se meidän suuri henki oma
Vain uskomalla olet sen näkevä
On tunteesi rinnalla sen oleva väkevä
Harva selviää ilman tätä rinnallakulkijaa
Sydänten jäistenkin murtajaa
Hiljaisuuden äärellä voit sitä kutsua
Sillä hetkellä se kuulee aina sua
Epätoivonkin keskellä se auttaa
Kun siinä vain malttaa oottaa
Yksinäisyyden kuolema on päämäärä sen
Kaikki sydänsurut taakse jättäen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut