Tämä kipu
Ei voi enempää satuttaa
Tämä kipu
Poltetusta rakkaudesta huutaa
Kerran näit
Kun taitojas haukuttiin
Olet siinä
Panit kaiken yhteen pottiin
Huomenna voit nousta jälleen
Puhaltaa henkesi uuteen tuleen
Silloin sä tiedät et on sussakin voimaa
Vaikka yksin voit valloittaa maailmaa
Oot yksi suuri ja täynnä virtaa
Vain sä voit taitos mittaa
Huudat.Olkaa kaikki hiljaa
Nyt korjaat elämäsi viljaa
Suuruutes äärel
Valvoo monta henkee
Suuren äärel
On sulla monta aurinkoo
Huomenna voit nousta jälleen
Puhaltaa henkesi uuteen tuleen
Silloin sä tiedät et on sussakin voimaa
Vaikka yksin voit valloittaa maailmaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut