Oot mulle kaipuu suojaan auringon,
mut nyt pilvet tummat peittää sen.
Oon ehkä maailmasta toisesta
ja turhaan uneksin silmiesi valosta.
Palava este välillämme ei hiileksi muuttunut
ja tuli kuuma on sydämeni nyt polttanut.
Kaipaan jotain mitä en koskaan saa
ja katselen näin liekkiä palavaa.
Kaukana on haave joka mustan ja valkoisen
yhteen liittää.
Kauas taivaan pilviin täytyy yltää,
jos aikoo koskettaa sydäntäsi herkkää.
Mietin nyt tääl laidalla laitakaupungin,
miksi maailmamme on niin erilainen.
Synnyin paikassa jonne valo ei yllä
ja siksi on ollut aina varjo sydämeni päällä.
Olen kohti kirkkauksia monesti kurkottanut,
mutta on aina jokin haaveeni murskannut.
Näen sinussa kaiken sen mistä haaveilen
ja siksi vietän yöni sinusta uneksien.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi