Ne sanasi tekee vieläkin kipeää
Kun paiskasit oveni kiinni.
Sanoit. Hei ja hyvää loppuelämää
Toivottavasti ei nähdä koskaan enää.
Valheita vaan syötit mulle,
kun annoin sydämeni sulle
Valheita vaan kadotetulle rakkaudelle
kaikki katoaa se elämän laineille.
Heitit avaimet vasten kasvojani,
vaan enemmän teki kipeää katseesi.
Hylkäsit kaiken vuoksi miehen parrakkaan
ja näit hänessä elämän tuon loistokkaan
Valheita vaan syötit mulle,
kun vannoin rakkauttani sulle.
Valheita vaan ikuiselle onnelle.
kaikki katoaa se elämän laineille.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvä!
Sivut