Tänään näin sun nauravan,
kun näit miehen horjuvan.
Oli juonut pullon viimeisen
ja suuntasi kohti kapakkaa.
Yksinäisyys ajoi miehen humalaan
ja ei enää näin usko korkeimpaan.
Lohtua etsii pohjasta pullojen,
yhä syvemmälle alas vaipuen.
'
Oli kerran perhe onnellinen,
kunnes väliin tuli tuo toinen.
Lapset unohtivat isänsä ja
palvoivat äidin rakasta rikasta.
Onni niin helposti katoaa
ja onnen pilvet pakenee.
Kerran vielä pullosein.
Yksi hörppy. Vie uneen.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Vähän surullinen,mutta hyvä:)
Sivut