Aika ajaa meitä takaa
Tän lyhyen ajan täällä
Nopee täytyy olla,
et kaiken tehä ehtii
Yksin oot aina vaik ois
teitä hetken kaksi
Turha haalia omaisuutta
Mieluummin koe paljon uutta
Älä anna ajan sua syödä
Elä hetkessä
Äläkä pohdi huomista
Älä huolehdi kasvosi uurteista
Ne vain kertovat tarinaa
eletystä elämästä
Harmaa hius vain komistaa
Kokemukset toisen hurmaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut