Kerran vain sydämestäni luovuin
tunsin oikean rakkauden
Vaan sit sun sydämmeis särjin
Kun oli kanssa toisen hetken.
Sä katsoit mua silmiin
Aamun ensi säde katosi viereltäin
Et voinut luottaa petturiin
Sen sun katseestas näin.
Sinä mun ainoa kaunokainen
Voi kun viel syliis saisin painaa pään
Oisin nyt jätkä erilainen
Vain sinussa haaveeni nään.
Sinä mun ainoa kaunokainen
Oisitpa mulle se ainoo vielä kerran
Oisin nyt jätkä erilainen
Kun vaan kuuntelisit hetken verran
Sinun rintaasi sydämeni sitoisin
ja irti en päästäisi milloinkaan
Ikuiseen rakkauteen kanssais kulkisin.
Voisimme käydä yhteiseen unelmaan.
Toista kerta en enää satuttais
Kun vain tarttuisit tähän sydämeen
En sua enää koskaan toiseen vaihtais
Petturin sydämmein karkotettu pimeyteen.
Sinä mun ainoa kaunokainen
Voi kun viel syliis saisin painaa pään
Oisin nyt jätkä erilainen
Vain sinussa haaveeni nään.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi