Vain yksi pieni tarina rakkaudesta
ja onnen hetkien huomisesta.
Olen osa sua ja viereesi kaipaan
Ollaan näin kahden aina vaan.
Katsokaa tähtitaivaan uutta tähteä
en voi koskaan luotasi lähteä.
Tänään etsi en enää onnea,
kun olet siinä ja kosket mua.
Haaveiltiin niin kauan rakkaudesta
ja tästä onnen tunteen hetkestä.
Unet kauniit näin kävi toteen
Ollaan näin kahden aina vaan.
Katsokaa kun me suudellaan
ja onnemme teille jaetaan.
Vastaan kutsuun onnen vaan.
Nyt olet osa mua. Nousen korkeuksiin.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi