Sinut minä viimein vierellein sain
Haluun sua nyt onnessa kantaa
Olet se säihkyvin timantti onnessain
Vain sulle haluun mä sydämeni antaa
Olet mun kauan etsimäni turvasatama
Ristiretkeni laiva viimein perillä on
Yhteinen on nyt onnemme karma
Kiersin sinua etsiessä kahdesti pallon
Otit mun rakkauteni vastaan
Annettiin onnen kyyneleiden juosta
Yhdessä kuljetaan onnessa elämää
Näin et etsivä aina perille lopulta löytää
Yhdessä voimme ottaa onnen vastaan
Nostaa toisemme kovilla hetkillä suosta
Ei oo ympärillämme koskaan enää pimeää
Voimme suojella ilolla katettua pöytää
Olet mun kauan etsimäni turvasatama
Ristiretkeni laiva viimein perillä on
Yhteinen on nyt onnemme karma
Kiersin sinua etsiessä kahdesti pallon
Olemme tämän kaiken yhdessä ansainneet
Polut pimeät jo elämässä kulkeneet
Nyt olemme kauniita valon lapsia
Onnen rippeet elämän kulhosta voimme rapsia
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut