Olen yksin
Utopiassa kaksin
En tiedä mitä on timantti sormessa
Toivon silti et pelastus huomisessa
Tuomittuko olen
Syksyisin karpaloita suolta yksin keräämään
Onhan se puuro hyvää
Vaan punaisempi on poskien puna
Kun sieltä palaan
Eksyin kerran
Olen huomisen sulhanen
Kenties koko loppuelämän
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut