En oo enää luottanut keneenkään
Olen tarttunut elämän naruun pitkään
Jossa aivan liikaa solmuja on
Kuka näyttäis mulle rakkauden valon
Olen täällä osaani aina tyytynyt
Vaikkei elämän myrsky oo koskaan tyyntynyt
Olen yksin tänään näissä ajatuksissani
Missä sä oot mun rakas kissani
Olen anellut apua taivaasta iltaisin,
jotta hengen kosketuksen kokee saisin
Olen eksynyt Jumalan lapsi täällä
Haaveilen rakkaudesta joka säällä
Viimeisen suudelmankin olen jo unohtanut
Pitkin laavan juoksua se alas valunut
Ympärilläni paljon rakkauden kosketuksia
Vaan mulla taas miljoonia ajatuksia
Olenko Isojalka tuo yksinäinen
Haaveenani kosketus tuon keijukaisen
Niin paljon voi täällä rakastaa
Kaikki ei kuitenkaan kehtaa tunteitaan paljastaa
Olen anellut apua taivaasta iltaisin,
jotta hengen kosketuksen kokee saisin
Olen eksynyt Jumalan lapsi täällä
Haaveilen rakkaudesta joka säällä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut