Kivettyneet kyyneleet
Halki menneet veet
Missä vastaus elämään
kunnes kaikki katoaa pimeään
Suuret ja mahtavat pitää meitä köysissään
On maailma joutunut myrskyn silmään
Yksi ja rohkee missä sä oot
Vielä jossain varjonako vartoot
On aika sinun meitä johtaa
Silloin kaikki taas saa kirkkaana hohtaa
On oleva vielä ilo suuren maailman
Kun kukistamme idän pirun julman
Kadonnut vanhan ajan maailmaan
Harhaan kansaansa johtaa
Taivaan linnun sanaan voi enää luottaa
Mies tuo vain tuhoa aikaan saa
Yrittää ruokkia tuota sairasta unelmaa
Monen ihmisen elämän vain murskaa
Käyttää tuota helvetin liekkiään
joka sai kaiken vain pimenemään
Mut sorrosta nousee kansat voimakkaat
On voima kun yhdessä on muut maat
Korkein vielä julmureita rankaisee
Vedämme täällä nyt syvään henkee
Ei voi meitä kaikkia hän vaientaa
Vaikka varjona piiloutuu ajan taa
Vahvaa leikkivä Johtaja on se heikoin
Ei ole häneen käsissään enää eurocoin
Vaan kansa venäjän vielä läpi hänen näkee
Ei oo sota nykymaailmas suuri suksee.
Yksi ja rohkee missä sä oot
Vielä jossain varjonako vartoot
On aika sinun meitä johtaa
Silloin kaikki taas saa kirkkaana hohtaa
On oleva vielä ilo suuren maailman
Kun kukistamme idän pirun julman
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut