Olet mulle tuoksu Jasmiinin
Kanssas en oo koskaan yksin
Harhateiltä luokses palasin
Olit mulle rakkaus varhaisin
Saan sulle sitä lempee antaa
Meidät yli esteiden kantaa
Vahvempi oon kanssas sun
Sain sulta sieluni valkaisun
Pesuohjelma tuo oli tarpeen
Muuten olisin maannut alle turpeen
Kuoloon ennenaikaiseen päätynyt
Varhain jo elos eksynyt
Kauneutesi on kaiken valaistus
Herkin tuo sun kosketus
Värähdän, kun kehosi vierelläin
Oispa ain näin mun elämäin
Elämää ei voi aina kirjoittaa
Vaan niin se aina ottaa ja antaa
Vaan vuosi tää toi viereeni keijun
Niin vaan tässä yllä pilvien leijun
Toivon, et suhteemme kaiken kestää
Saamme läpi elämän rinnan rientää
Silloin tiedän, et kaiken sain
Mitä kehdosta hautaan hain
Saan sulle sitä lempee antaa
Meidät yli esteiden kantaa
Vahvempi oon kanssas sun
Sain sulta sieluni valkaisun
Pesuohjelma tuo oli tarpeen
Muuten olisin maannut alle turpeen
Kuoloon ennenaikaiseen päätynyt
Varhain jo elos eksynyt
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut