Ei auta ketään pelko herran
Pitää uskaltaa koetella rajojaan
Vain silloin tie vie kunniaan
On puolellasi kokonaan vain sinä yksin
Kävele pois, jos siltä tuntuu
Muuten uskosi elämään hiipuu
Paskaa ei tarvi koskaan sietää
Et parempaa voi itseltäsi kieltää
Kun olet kerran poissa
Virtaa tuhkasi noissa joissa
Kun olet kerran poissa
Olet nimi suurissa valoissa
Kun olet kerran poissa
Soi laulusi suurissa taloissa
Kaikki muistaa tarinankertojaa
Nimesi tänne jää elämään,
kun jätät kaiken taa
Ihminen putoaa aina jaloilleen,
kun vaan jaksaa itseensä uskoo
Elämä meistä sotilaita taikoo
Kerran olet poissa
Vaan aina suurissa valoissa
Kerran olet poissa
Vaan aina suurissa valoissa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut