Avaruuteen oon valmis lähtemään
jos lupaat silloin olla mulle kultaa hiuksissais
Olen aina ollut mies merkillinen
Ompi rakkauteni aivan erilainen
Sinun lämpösi sai minut loistamaan
Löysin silloin viimein sankarin viittani
Koskit minun sisimpään niin syvään
Olin siinä hiljaa sinun rinnallasi
Vaan pakotti urheuteni kulkemaan
Halusin et minut tulet muistamaan
Palasen itsestäin oon ain halunnut historiaan
Olen silloin elävä ainiaan
Meteoriittiia nyt lähden pysäyttämään
Tuonne ylös maailmankaikkeuden kylmään
Kerran ikuisuudessa juoksemme kirkkaiden vesien rantoja
Ei oo siellä enää elämän palavia kantoja
Siellä minäkin viimein rauhani saan
Luottaen siihen voimaan suurimpaan
Kun kuljemme Jumalten taivastarhaan
Emme voi enää astua harhaan
Ollaan siis kerran ikuisuudessa yhdessä
On voima silloin aina meissä
Suuruutta ei lasketa numeroissa
Vaikka olisi joku suurissa varoissa
Nimensä ikuiseen historiaan piirtää vain teoilla
Pitää kulkea soisilla poluilla noilla
Jossa annetaan sielusta ja kehosta kaikki mitä irtoaa
Silloin suuri valkoinen sua taivais vartoaa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut