Me ollaan kaksi kuun lasta
Synnytty tässä hetkessä vasta
Herättiin eloon uuden kuun noustessa
Huudettiin yhdessä siinä loisteessa
Sinisen yön unessa oltiin yhtä
Kaksi voipunutta hellyyden kerjäläistä
Kerran taas kevätkin tulee
Silloin pauhun koskista kuulee
Tapoimme kaikki demonit
Uskon varjolla kamppailevat soturit
Teimme maailmasta näin kauniimman
Meidän seurassa löydät hurman
Sirota sekaisin onnen hippusia
Vältä aina varjois kulkevia yön susia
Vierelläsi elontaipaleen kulkea saan
Peittää rakkauden kukkasilla taivaan ja maan
Uudesti nousee uskomme kauneuteen
Kaikki paha saa jäädä eiliseen
Lapsuus voi kestää koko elämän
Kun poistaa sydämmestä kylmän
Leikkii kun siltä tuntuu
On vain meillä onnesta oma vastuu
Sirota sekaisin onnen hippusia
Vältä aina varjois kulkevia yön susia
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut