Olen ollut joskus harhainen
Katsonut silmiini joskus tiainen
Talipötkön päältä läpi lasin tapittanut
Ei sillä hetkellä elämä maittanut
Kaikki se kulkee kyllä rinnallain
Vaan viereltä puuttuu se armain
Olen selkääni elämässäni saanut
Valvoo mua menneisyyden haamut
Nämä yöt tyyny halissain
Siltä armoa taas tänä yönä sain
Jos joku minut kerran rinnallein ottaa
On siinä varmasti savottaa
Vaan kultaisen sydämmeni hälle annan
Kerran kynnyksen yli kannan
Pääni vasten rintaasi painan
Katsomme yhes rakkausrainan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
pidin paljon
Itsepohdintaa
Toivoa talipötköstä
Lupausta katseen kiitoksesta.
Valmis antautumaan.
Sivut