Ojennan käteni kohti sua,
katso hetki silmiin mua.
Näet niissä rohkeuden,
rohkeuden olla yksin sun.
Vannon rakkauttani sinuun,
yhdessä kuljemme aamuaurinkoon.
Sen kirkkaudes kasvos nään
Oon vihdoin valmis elämään.
Julistan nyt rakkauttani suurta
Ei itke enää sydämeni verta.
Kultaisten säteiden loisteessa
Ikuisen rakkauden ääressä.
Tunnen viimein tien pelastuksen,
kun olen ainoa kultasi sun.
Olin pimeydessä vain kulkenut.
Aamut kirkkaat oli haavetta vaan.
Kunnes eteeni yössä ilmestyit
repaileseen sydämeeni sytyit.
Julistan nyt rakkauttani suurta.
Ei itke enää sydämeni verta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi