En kestä enää
En kestä enää
Tätä rakkautta piilottaa,
vaikka se voi sua satuttaa.
Salaa sua taas ihailen
Ikkunas takana vaanien.
Olen yksinäinen mies
katson sua otsani hies.
Vain yhden suudelman sulta haluan
Pienen hetken sun mua palvovan.
Jos saisit tietää. Oisko totta haaveeni.
Olet mun valkoinen aaveeni.
En ole se komein mies
Vaik kuljet sun omas ties
Voisit olla ees hetken mun
Oisin povellas sun.
En voisi sitä koskaan unohtaa
Silloin jäis murheeni kauas taa.
Vaan herääkö haaveeni koskaan eloon,
kun tarraudun niin vahvasti kii pelkoon.
Sanat suusta pakenee, keho jännittyy
Mies rosoposkinen jähmettyy.
Vain yhden suudelman sulta haluan
Pienen hetken sun mua palvovan.
Jos saisit tietää. Oisko totta haaveeni.
Olet mun valkoinen aaveeni.
Sulle mä antaudun. Hetken taivas laulaa.
Sulle mä antaudun. Hetken taivas laulaa.
Sulle mä antaudun. Hetken taivas laulaa.
Sulle mä antaudun. Hetken taivas laulaa.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi