Me ollaan kaikki ihmisiä vaan
Jotkut päätyy pariterapiaan
Toiset outoon ohjelmaan,
jossa toista naimaan houkutellaan
Me ollaan kaikki ihmisiä vaan
Joku uskoo suureen unelmaan
Laittaa rahansa taas lottolappupakkaan
Ei koskaan saa elatusrahoja kasaan
Me ollaan kaikki ihmisiä vaan
Halutaan kaikki sinne turvapaikkaan
Moni ei pääse koskaan kotisatamaan
Jää aavalle suurelle purjehtimaan
¨
Me ollaan kaikki ihmisiä vaan
Voitaispa vaan uskoo suurempaan
Ei kadottas siihen surmaan mustaan
Joka saa meitä pahoja teitä kulkemaan
Me ollaan kaikki ihmisiä vaan
Täällä väärään uskoon usein tartutaan
Käsi paholaiselle löysästi annetaan
Toisiamme liian varhain hautaan kannetaan
Me ollaan kerran täällä vaan
Paitsi jos hinduja uskotaan
Mut paikkansa on kaikilla
Viiva lopulta vedetään etees kalkilla
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut