Kukaan joka ei kokenut oo
Ei voi ymmärtää masentunutta ihmispoloo
Silloin ei elämä maistu mansikalle
Lyöt itseäsi koko ajan syvemmälle
Et tunne mitään ja et oikein maistakkaan
Yrität selvitä unettomista öistä
Ja päivien tuomista töistä
Vaan lopulta et enää jaksa
Haluisit luopuu elämästä.
Vaan minä onneksi selvisin
Vaik henkeni riistää yritin
Tänään kaikki näyttää valoisammalta
On mulla taas omaan elämään valta
Terveenä en voi ymmärtää mitä yritin
Kai mua Herra kantoi sen kohtalon vartin
Olin hetken tajuton. Hiilen voimalla selvisin.
Mä sykettäni sairaalan monitorista seurasin
Oli se pahimmillaan alle kolmenkymmenen
Vaan onneks purkillinen ei vienyt Tuonelaan
Ystäviä uusia sain reissulta siltä matkaan
Osa ajasta sairaalan. Oli elämän parasta aikaa.
Sain hetkeks siel rauhoittuu
Tästä maailman hektisestä käynnistä.
Muistakaa kaikki ensin apuu pyytää
Älkää antako mennä liian pitkälle
Kaikil ei oo tuurii
Voi valinta kohtalokas ol viimeinen
Ota luuri käteen, jos pahalta tuntuu
Valitse ystävä lähin tai auttava puhelin.
Joku aina jaksaa kuunnella. Se on varmaa.....
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut