Silloin kun maailma syntyi
Olit hereillä ja ootit mua.
Huusit ääneen mun nimeä
Oli aika kaunis rakkauden aamua.
Sain sua silloin koskettaa
Tuntea. Miksi on rakkaus?
En muuta kaivannut
kuin olla sydämesi valtaus.
Olla osa sua haaveeni mun
Kauneuden ylin valtias.
Koskit mun sydämeen
On se rakkaudesta hauras.
En voi sydäntäni kellekään toiselle antaa
Ollaan tässä aamussa. Kaksi onnellista.
Jätetään taaksemme kaipuu
Täytetään kadonneen rakkauden lista.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi