Viihdyn,
ehkä mietin.
Voisin tehdä jotain muuta,
mutta yritän liikaa.
Ajattelen miksi,
mutta voisin olla ihan hyväkin.
Enkä tosiaan usko,
että tekemättömistä asiosta
on hyötyä tulevaisuudessa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Loppu osui naulankantaan. Hyvä runo!