Pieni kemisti päässäni muutti kaavaa,
jolla hyvin pärjäsin.
Olin ennen niin kovin itsenäinen,
nyt vain päästäni sekaisin.
Olen riesaksi asti ajatellut sua,
yöt voisi myös nukkua.
Mietin, entä jos liian aikaisin lausun
sanat: "Mä rakastan sua."
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Vau, kaunista on.