Hän on siinä vielä aamulla.
Pehmeä iho, minun iholla.
Hän hengittää kevyesti niskaani.
Kuiskaa korvaan: "Olet kaikkeni."
On hymyni hänen aarteensa.
Hän sitä varjelee ja pitää turvassa.
Minä kerron hänelle, kuinka rakastan.
Palaa kaikuna kaikki mitä annan.
Mutta kenestä se kimpoaa?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Otsikko runon kanssa luo eheän kokonaisuuden, tämä runo sopisi hyvin malliksi muille runoilijoille miten otsikkoa voi käyttää hyvin!