Voisin pilata tämän helpolla.
Mittaan suuhteemme laatua kellolla.
Hoen: "Rauhoitu, rauhoitu. Nyt rauhassa vaan."
Hetki hetkeltä enemmän ahdistaa. Lukee viestin jälkeen
"nähnyt", etkö vastaakkaan?
Nyt olis minunkin viimein aika oppia.
Ei ole kiire, vaan pitää nauttia.
Luulen, voin vielä onnistua.
Sinä teet siitä helppoa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Jäitä pöksyyn, nauttien eteenpäin
Toiveikas, elämänmakuinen runo.