Annathan minun hymyillä pienistä asioista.
Niistä joista tulen onnelliseksi.
Annathan minun tehdä omat virheeni.
Olla täydellinen itseni kaikkine vikoineni.
Omasikin ovat aarteitasi.
Annathan kevään tulla myös sinun sydämeesi.
Jotta voisimme olla taas ystäviä.
Annathan anteeksi.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi