Leopardin värinen viidakkolehti,
jonka alla Tarzan vaihtaa lannevaatettaan
öljyisenä kuin tuhma oliivi
Sateen timantit silmissään,
tämä keijukainen istuu piilossa toiveikkaana
sääri pikkuisen näkyvillä
"Hohhoijaa,
Turhaa sekin!"
Jos haluaisi saada tuon roikaleen itselleen,
pitäisi kai olla Jane
tai joku apina.
Selite:
...luovutan.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
matkit mua ja mun ajatuksii i'm so disappointed in you
tai marakatti, aa-aaa.
Taidan ymmärtää, mistä tähän inspis tuli ja voin vannoa, ettet kauaa joudu odottamaan, sillä DVD-levy odottaa kiihkolla päästä katsotuksi.
Sateen timantit<3