Ennakoitavien päivien vitsaus

Runoilija Lamer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei koskaan mitään, josta ei voisi kiittää.

Kiitos kaikille runojeni lukemisesta ja piristävistä arvosteluista!
Niitä on aina ihana lukea, joten palautetta olisi kiva saada jatkossakin. ^^
 

Niitä valtavan pähkäilyn vaatimia riemullisia oivalluksia,
jotka joku onkin keksinyt ohimennen aamukahvin äärellä
Sellaisia puita, jotka pudottavat lehtensä toukokuussa,
kun lumi on sulanut ruskeaksi rännäksi
Toisia ihmisiä ja pieniä pikapuhelinkeskusteluja,
jotka päättyvät aina siihen, mistä alkoivatkin

Mitä tyhjiä, turhanpäiväisiä tekoja!
Ja tässä minä seison yksin -
huutaen typertyneenä maailman kaikille kuuromykille

...

Tänään oli kylmä päivä.

Selite: 
~ Miksi yrittää tehdä jotain, minkä on jo kuitenkin tyrinyt etukäteen?
Kategoria: 
 

Kommentit

Auts, paha. Tuntuu et ite on vähän aiheuttanu kylmiä päiviä monille. Ja että niitä on kyllä eksynyt omallekin tielle. Paras lääke siihen on kuuma kaakao ja kiva leffa.

Ah, tähän oli helppoa samaistua. Hienoa tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot