Vihreäkeltainen huhtikuun aalto hulmahtaa lävitseni
värikkäitä pääsiäismunia ja nuoria pareja
hempeästi kellutellen
Hymyaalto jossa vettynyt lumi vyöryy, mutta johon kaikki jääpuikot
eivät ole sulaneet
Ah, kevät - tuo rakkauden aika!
Ja silti vieläkin kertaan mielessäni
lempikaramelliesi top10 ja mietin,
muistankohan edelleen puhelinnumerosi ulkoa.
Selite:
~ Muistan. Kummatkin.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Huikaisevan hieno runo, kursivoitu teksti keskellä on ihan huippua!
Tehokasta kuvausta. Kursivointi tehostaa oninstuneesti oikeat tunnelmat.