Tänä iltana mun sydämessä soi blues
Luvalla ja hallitusti
mutta silti viiltäen
ikävä isksee pitkästä aikaa
Topi laulaa tuopin jäljistä
ja minä muistan
Ikävä repii syvältä
tänä iltana mun sydämessä soi blues
Selite:
Aina joskus isän ikävä iskee voimalla... Siinä oli mies, jonka veroista (ihan) ei tule (vaikka lähelle pääsiskin)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit