Maailmankaikkeuteni salaisuudet
sinkoilivat sateenkaaren sävyissä
Minä elin ja hengitin
kuin ei koskaan ennen
sinun ihoasi
tuoksuasi
huumaavan suloista
Odotuksen jälkeen
-vihdoin
Rakkaani on minun
ja minä häntä varten
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi