Oman hahmoni
tunnistin halkeilleessa peilikuvassa
Ikuisuuksiin asti
onnellisuuteni löytäneenä
sisältä
Kuljen vierelläsi arastellen
peläten sirpaleita
vaikka tiedän
ettet voi rikkoa
kun en anna siihen lupaa.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi