Miljoona kertaa
silmiisi katsoneena
tuhat eitä hyväksyneenä
Miksi edelleen odotan
että tämä kerta olisi erilainen?
Rakkaus elää
aivan liian vahvana sisälläni
tappaakseen toivon
Selite:
Pitkän tauon jälkeen taas tarve tälle....
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Rakkaus on toivoa huomisesta