Ei enää pimeyttä
tuskassanikin löydän valoa
sen hopeisen reunuksen
myrskypilvelle
Koska pohjimmiltani
en minä muutu
olen pimeän lapsi
silloinkin kun sinä turvallisesti
pidät valon lähelläni
Rakkaus on valoa
mustalle keijullekin
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi