Olet siinä
siristät silmiäsi
niin hemmetin likinäköisiä
lasiesi takana
kun ne katsovat minuun hymyillen
Voi miten rakastankaan
sinun nuhjuista paitaasi
-lämmön tunnetta
joka kumpuaa siitä
Sinä haluat minut
juuri näin
kaikkine kuhmuineni
Selite:
Runo joka kumpuaa mutkattomasta toiseen ihastumisesta, juuri sellaisena kuin toinen on. Vaikka aina se nuhjuinen paita on läsnä eikä toinen ole mikään tyylikkyyden huippu. Ja siitä, että se toinen hyväksyy myös minut juuri tällaisena eikä vaadi mitään enempää =)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mukava runo
Lopetus on ihana. Kaunis rakkausruno, täyttä tunnetta.
sellasta se ihastuminen rakastuminen on :) kovin oli kaunista :)